mandag 27. september 2010

Syntes livet smiler akkurat nå!:-))

Overskriften sier vel sitt?? Hehe..
På tirsdagen var vi jo på kontroll på Rikshospitalet,og der ble det konstantert at han ikke trengte operasjon nå i høst alikevel!
Både vi og legene ble mildt talt sjokka. Det var ikke blitt noe trangere i lungepulsåra siden sist!! De var sikre på at dette kom til å bli det rette tidspunktet å bli operert på,men den gang ei :)
Ble jo veldig glad,sammtidig litt nja hva skal jeg si?? Da må vi vente enda lenger.. MEN det er jo det beste for gutten vår:-) Spesielt siden han sliter så med magen også,så kanskje han kan få en ordnings på magen også før det blir operasjon igjen:)

Vi skal på kontroll i kristiansand om ca 3 mnd,og så litt mer tett fremover,men hvis alt ser greit ut å holder seg like fint fremover,skal vi ikke til riksen før om 6 mnd!!Altså i mars :-)) Kjempe bra!!

Noen bilder jeg tok av han denne dagen:
Her er han på lekeparken å kjører traktor:



















Å her er vi på vei hjem,da måtte vi ha en liten pause å se på alle lastebilene som kjørte forbi!!Hehe hilser pent på de også ;)



















Han begynner veldig med å bevege seg mere å mere rundt border o.l. Håper det ikke tar for lang tid med at han skal begynne å gå!Når han går alene er det fremdeles ganske ustødig,men vi får ta tiden til hjelp og være fornøyde med at det går i riktig retning =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar