lørdag 28. august 2010

Kommet hjem fra Langesund!Koselig dag :)

Da har vi jaggu vært på våres første tur med Foreningen For Hjertesyke Barn! Var utrolig koselig;)
Begynte med da vi kom dit at vi badet i badelandet der. Kjempe gøy,ungene storkoste seg masse. 
Var litt stress også da,for jeg badet med begge ungene alene,pga mannen min er  nestleder i FFHb,og de skulle ha et styremøte da vi kom. Men det gikk greit til slutt ;) Skulle egentlig vært der i hele helgen,men fant ut av at vi bare skulle opp dit i dag å hjem igjen samme dag. Er jo litt tungvint enda,med to unger som er såpass små,og ikke var det langt vekk heller,så da passet det ypperlig:o) 

Etter vi hadde badet,så spiste vi Luncj på hotellet. Så dro vi et stykke med bil,langt inn i skogen,en gård(husker ikke navnet nå) Der satt vi i lavoer,og ble fyrt bål,masse aktiviteter,for store å små. Da de skulle til å grille reiste vi hjem,for da var klokka blitt så mye. Var der til 1730,ungene var rimelige slitne da ja :)
Hadde et håp om at de kom til å sove på vei hjem,men den gang ei! Var ganske gode å grinete,trøtte som fy. Søvnet med en gang de traff puta i senga tror jeg. Hehe.. 

Fikk ikke tatt noe særlig med bilder i dag,får ikke lastet det ene bilde jeg ville vise heller,det får komme senere da :)
Nå skal kvelden inntas med stor Ro!;o) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar